9/6: Cursa La Maquinista per la Integració de persones amb discapacitat


La sisena edició de la tradicional cursa de la Maquinista tindrà lloc el 9 de Juny a les 9h del matí.

Participar a la cursa popular de La Maquinista té caràcter solidari i cada edició hi ha una fundació beneficiada que rep l’aportació altruista de tots els corredors populars fan en realitzar la inscripció. Per que tots podem córrer i la integració social també ha des ser a l’esport. Tots correm per la integració a l’esport!

Els corredors inscrits sortiran pels carrers del districte de Sant Andreu per conscienciar sobre la integració dels discapacitats a través de l’esport. És la carrera popular amb major participació d’atletes discapacitats i amb deficiències tan físiques com intel·lectuals. Una gran jornada de l’atletisme en la que participarà mes de 4.000 corredors i que compta amb la major participació d’atletes discapacitats d’arreu, amb prop més de 300 inscrits. La cursa organitzada pel Centre Comercial La Maquinista y el Districte de Sant Andreu.

La cursa com cada any es traça per un circuit urbà de cinc kilòmetres en que al que els corredors donen una o dos voltes, segons participin en la cursa de cinc o déu kilòmetres, i en el que el centre comercial La Maquinista serà el punt de sortida i d’arribada.

En aquesta sisena edició gran part de la recaptació de la recaptació de la carrera es destinarà a La Fundación Cruyff Fundació sense ànim de lucre que funciona des del 1995 i mobilitza a la joventut a través de projectes esportius para nens amb discapacitat.

Anuncis
By lluismt Posted in Altres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s