1ªCURSA SALUT I ESCOLA SABADELL NORDEl CAP Nord de Sabadell, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i les associacions de veïns de la zona nord, organitza per al proper 1 de juny de 2013 a les 10 h. del matí la I Cursa Salut i Escola Sabadell Nord, que es farà al bosc de Can Deu en un recorregut degudament senyalitzat.

Es tracta d’una cursa popular, participativa i no competitiva amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i l’alimentació saludable entre els infants, els adolescents i les seves famílies.

Les persones participants que acabin la prova tindran dret a fruita i beguda.

La distància a recórrer per a la mainada més petita serà de 800 m. Per a la resta de participants serà de 3 km, aproximadament. Tot i així, tothom es pot apuntar a la cursa que desitgi.

La sortida i l’arribada del recorregut seran a la zona recreativa del bosc de Can Deu (al costat de l’ermita de Sant Julià d’Altura). Caldrà seguir el recorregut degudament  senyalitzat (vegeu els plànols dels circuits).

La participació a la cursa és oberta a tothom que accepti i respecti recórrer la distància i el reglament de l’activitat.

La inscripció a les curses de 800m i 3km es tancarà el 24 de maig, o bé en arribar a 300 participants.

La inscripció és totalment gratuïta. Però es proposa aportar, el dia de la cursa, algun aliment que es destinarà al rebost solidari.

Les persones menors de 18 anys han de presentar un permís patern en el moment de fer la inscripció.

Els nens i nenes poden córrer acompanyats dels pares qualsevol de les 2 curses, però tant els infants com llurs pares hi han d’estar inscrits.

Aquesta prova ha sigut organitzada, junt amb una companya del CAP, per la Vane Cruz, que forma part de la Família del TAULA RODONA. Des de TaulaRunners la felicitem per aquesta iniciativa.

Tothom que es vulgui apuntar, si us plau, que li remeti un correu (vcruzm.mn.ics@gencat.cat) per a obtenir el full d’inscripció, o per resoldre qualsevol dubte.

Encoratgem a tots els que formem el Taula a participar-hi. Podem fer salut, i podem ajudar al nostre entorn. Som-hi!

Anuncis
By lluismt Posted in Altres

One comment on “1ªCURSA SALUT I ESCOLA SABADELL NORD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s